INSTAL·LACIONS D'AEROTÈRMIA

Bioclimaticas li ofereix la realització del projecte i instal·lació de sistemes híbrids amb Aerotermia per a qualsevol tipus d'habitatge o instal·lació industrial.

L'aire és la font de calor més accessible, de fet és il·limitada, i podem dir que des del punt de vista ecològic és la font més avantatjosa, ja que prenem la calor de l'aire exterior i el retornem al mitjà mitjançant pèrdues tèrmiques de l'objecte, per la qual cosa s'estableix un balanç tèrmic.

Les bombes de calor aire/aigua aprofiten l'aire exterior com a font d'energia. Fins i tot a una temperatura extrema les bombes de calor li poden extreure a l'aire energia de calefacció, aigua calenta sanitària i aire condicionat. Independentment de l'estació de l'any i de les condicions meteorològiques, les bombes de calor absorbeixen l'energia solar acumulada en el medi ambient i la porten a un nivell de temperatura adequat per a l'escalfament. La bomba de calor és un dels sistemes de calefacció i aigua calenta més eficaces que existeixen.

A causa que la bomba de calor treballa en combinació amb sistemes de calefacció de baixa temperatura i que aproximadament el 70% de l'energia de calefacció prové del medi ambient, és possible generar el 100% de la potència d'escalfament amb només un 25% d'energia propulsora (electricitat).

Sol·liciti més informació i pressupost sense compromís.

 

Galeria d'imatges

Instal·lacions de Geotèrmia Instal·lació de Tub Radiant Instal·lació de Calderes de biomassa Instal·lació d'Energia Solar

Reducció de costos gràcies
a l'eficiència energètica i
a les energies renovables